Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Nagrody z polubiszto

Autor Wiadomość
RE: Nagrody z polubiszto
Sprawdź:
Jeżeli ktoś chce jest strefa Premium, a w niej strefa VIP, w której są super zadania np. za kilka postów min. 500 znaków dostajemy 5 zł. Więc walcie śmiało na pw i bd was przyjmował. Więcej w tym temacie: http://zarabiam.com/Temat-Szybka-Realiza...mium-70345

mklop111, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013.
warto jeszcze się w to wkręcać?
Jak interesują Cie jakieś rzeczowe nagrody to próbuj, ja w sumie osiągnąłem większość z nich,
mogliby wprowadzić doładowania, zawsze to by podniosło range serwisu.

Sprzedam SMS Premium.

[Obrazek: IMG-4432.jpg]
ja w 20 dni uzbierałem lekko ponad 3100 pkt Smile zbieram na ten telefon huwei Smile kilka miesięcy i będzie xD
Warto tak zbierać? pewne, że wyślą te lepsze nagrody?
jak się zamówi 2 nagrody (karta pamięci 8 GB i czytnik kart pamięci) to nagrody dojdą obydwie?
(21-06-2013 16:41)musicfan napisał(a):  jak się zamówi 2 nagrody (karta pamięci 8 GB i czytnik kart pamięci) to nagrody dojdą obydwie?

lepiej zamawiać pojedyńczo. W tym tygodniu karta pamięci , a w następnym czytnik. Czasami gubią im się paczki i trzeba przypominać im na PW że nic nie doszło
Glosy: musicfan (+1)
no tak myślałem ...
z jednego konta zbieram sobie na tel (5k pkt w 1 miesiąc) a z drugiego na takie własnie "pierdoły" i wolałem się zapytać aby potem mi coś doszło Big Grin

dzięki za odpowiedź Wink
YEA Big Grin
Po miesiącu zegarek w końcu poszedł do wysyłki Big Grin

[Obrazek: p49.png]
Uzbierałem 18k pkt a tu wycofali telefon ...
Ktoś wie dlaczego? miał jakąś wadę techniczną czy był tak kiepski?

Od września mają być tablety i inne tego typu pierdoły także muszę poczekać ;/
(10-08-2013 10:41)musicfan napisał(a):  Uzbierałem 18k pkt a tu wycofali telefon ...
Ktoś wie dlaczego? miał jakąś wadę techniczną czy był tak kiepski?

Od września mają być tablety i inne tego typu pierdoły także muszę poczekać ;/

Nie masz czego załować, nagrody to chińska tandeta, pół roku temu
za 18850 pkt wziałem tableta Overmax, do tej pory juz 3 razy był
w naprawie gwarancyjnej !!! Serwis zdobył juz jakąs tam pozycje wśród uzytkowników, ale co do nagród to straszne badziewie.

Sprzedam SMS Premium.

[Obrazek: IMG-4432.jpg]
Wątek zamknięty