Na obecną chwilę strony już nie sprzedaję, z racji tego że w stronę troszke zainwestowałem i zwiększyła się liczba osób odwiedzających nasz serwis;p
Dziennie już statystyki kształtują się na poziomie 1300 unikalnych osób dziennie, lecz dokładnie będę wiedział gdy kampania reklamowa minie w tedy dowiem się ile z tego zostało bo na pewno troszkę "ujdzie", lecz aż strasznych strat nie powinienem mieć;p
Co do fp o którym ktoś wcześniej pisał że podałem liczbę 4tys??;> hmmm... chyba komuś się cos pomieszało

Ja nawet o fp chyba nie wspominałem;p
Najwyżej mogłem wspominać o możliwości reklamy na fp innych stron ale to łączna liczba fanów kształtuje się na poziomie 150 tyś osób;p
Co do szablonu, no cóż udowadniać tego że szablon kupiłem nie będę bo i dowodów nie mam, szablon spory czas temu kupowałem, leżał na dysku troszkę wieć od tamtego czasu mógł spokojnie zostać opublikowany w internecie, z racji tego że szablon jest sprzedawany na licencji bez terminowej

Więc każdy może zakupić i wpuścić nielegalnie do internetu

Oczywiście nie wykluczam że stronę nie sprzedam, bo wszystko jest kwestią ceny (na obecną chwilę sądzę że 500 zł), lecz można czekać strona pewnie powoli sama zacznie sie rozwijać i nie będzie trzeba inwestować sporych pieniędzy w reklamę