Dostałem poradnik do recenzji i po przeczytaniu treści strasznie się zainteresowałem sposobem i dokładnie przyjrzałem owym 6 niszom. Tak więc wymienię pozytywne cechy nisz:
- duże zainteresowanie tematem nad którym pracujemy
- innowacyjność (nie jest to kolejna nisza typu hack/crack)
- możliwość przekształcenia niszy do aktualnych wydarzeń/sytuacji (wprowadzanie własnych pomysłów)
- uniwersalność ( można je zastosować na rynku polskim jak i zagranicznym)
Dołączone "skrypt" stron:
Autor do poradnika dołącza "skrypty" do 3 nisz. Wystarczy trochę pracy nad otoczeniem graficznym "skryptu" i zainteresowanie podniesie się kilkukrotnie. Jeżeli jednak zdarzy się taka sytuacja to spokojnie możecie pisać do autora o pomoc.
Zalety skryptów dodanych do poradnika:
- możliwość zmian według upodobania
- zmiana kilku elementów pozwala na dostosowanie "skryptu" pod wiele innych nisz
Wady:
- obecna grafika "skryptów" nie powala na kolana
- 1 skrypt był omawiany na naszym shoutboxie (nisza wkrótce wygaśnie ale skrypt pozwala na przekształcenie na nowy temat

)
Podczas przeszukiwania sieci po przez odpowiednie frazy natrafiłem na kilka ładnych pomysłów z wykorzystaniem owych skryptów.
Podsumowanie:
Poradnik schludny, posiada wyróżnienia(kolor,podkreślenie) w ważnych momentach. Skrypty posiadają prostą budowę, która pozwoli dla osoby "zielonej" na jego edycję. Cała paczka jest jak najbardziej warta ceny 60 zł. Jeżeli autor ustali maksymalną ilość egzemplarzy to przy odrobinie pracy przy grafice, promocji będzie kurą która znosi złote jaja. Zawarte w poradniku nisze są o tyle dobre że nie jest to masówka tylko 1 produkt na 1 stronie/miejscu.