Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Problem z nieuczciwym gościem

Autor Wiadomość
RE: Problem z nieuczciwym gościem
Sprawdź:
(22-01-2013 15:59)pikusix1 napisaÅ‚(a):  Najlepsze jest to, że 15 moich znajomych lubiÄ… jego fan page Undecided
O Boże, u mnie 20 pokerface
bo jak juz wspomniałem, reklamował sie na polubiszto i temu "wszyscy" mamy to cos u siebie w polubieniach.
Ja nie mam Big Grin i nikt ze znajomych nie lajkował tego Jerk2

BTW, jak czytam te wpisy na tym fanpage to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Śmiać z genialnych wpisów, czy płakać przez to że ludzie są tak głupi że wierzą gościowi który gubi się w tym co pisze...

xD
dX
wiesz, ma typ umiejetnosc opowiadania bajek, a ludzie lubia przeciez bajki... i marzÄ… sie im latwe pieniadze
Wysłałem zgłoszenie do administracji.
@up

Wątpię, że to coś da.
Sam zgłaszałem i zero reakcji. Tak samo z JP2 zaje*** mi szlugi.
FanPage obraża poglądy religijne i samego papieża, jednak facebook mimo setek zgłoszeń gówno z tym zrobił.
Dlatego z takimi śmieciami trzeba nauczyć się radzić sobie samemu.
Atakujemy wszyscy razem ? Jerk
Glosy: surfer0700 (+1)
Jestem ZA. Jednak przydałaby się większa grupka. Bo 5 osób raczej za dużo nie zdziała Tongue
Glosy: Nicktim (+1)
czekajcie jeszcze Big Grin sprawa jest rozwojowa i inne osoby sie zglaszaja. Co jakis czas pojawia sie komentarz z posba o zglaszanie sie osob pokrzywdzonych.
Atakować w jaki sposób?
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: