Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Wykonam Programy (Fake0.2zł/szt) +boty,hacki,keylogger + FILMY
Madroxx możesz ewentualnie do mnie napisać. Też mam taki temat.
@down: Czy czasem nie od tego jest to forum, żeby pisać o takich sprawach? Poza tym bardziej spamował bym mu na tym pw.
2. Skoro gość jest afk, to po prostu oferuję się Madroxxowi i innym. Boli cię to ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2013 21:12 przez Shroomy.)
(08-03-2013 20:26)Shroomy napisał(a): Madroxx możesz ewentualnie do mnie napisać. Też mam taki temat.
@down: Czy czasem nie od tego jest to forum, żeby pisać o takich sprawach? Poza tym bardziej spamował bym mu na tym pw.
2. Skoro gość jest afk, to po prostu oferuję się Madroxxowi i innym. Boli cię to ?
Spamujesz w tym temacie!!!
Nie oferuj w nieswoim temacie jakiś rachitycznych programów....
(08-03-2013 21:26)dvt napisał(a):
(08-03-2013 20:26)Shroomy napisał(a): Madroxx możesz ewentualnie do mnie napisać. Też mam taki temat.
Spamujesz w tym temacie!!!
Nie oferuj w nieswoim temacie jakiś rachitycznych programów....
Kolego, rachitycznymi to możesz nazwać swoje twory. Polecam się zainteresować pracą kogoś innego przed ocenianiem.