Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Strona leży, pewnie tyle ludzi weszło na raz że serwer nie wytrzymał ;p
EDIT:
Cytat:In 3 hours it will be exactly 1 year after the US government destroyed #Megaupload. In 3 hours #Mega will be born.
(z Twittera Kim'a)
Czyli za 2h możemy spodziewać się startu ;] (napisano 1h temu)
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-01-2013 17:13 przez Gremquen.)
Teraz jest o wiele lepiej i chodzi nawet szybko, przynajmniej o tej porze (2:25). Strona ładnie się prezentuje, nowocześnie i w dobrze dobranej kolorystyce.
Doczytałem się jednej ciekawostki, o której warto pamiętać przy tworzeniu konta:
Zapomniałem swojego hasła. Czy mogę je zresetować?
Niestety, Twoje MEGA hasło nie jest tylko hasłem - jest również głównym kluczem szyfrującym do wszystkich Twoich danych. Jeżeli zapomnisz hasła, tracisz dostęp do wszystkich swoich plików, które nie są umieszczone w udostępnionych folderach.