Kolejna wypłata za NeoBux została zrealizowana! Wiem - kwota niewielka, ale to dlatego, że odpadł drugi bux - GagaBux. Sporo osób nie dostało wypłaty z łatwego powodu - przestali klikać. Takie osoby zaznaczam na liście na czerwono, co oznacza, że są na wylocie. Jeśli ktoś nie otrzymał wypłaty to albo sobie mnie olał i klikał parę dni i przestał bądź próbował oszukać klikając co kilka dni. Przypominam, że warunkiem współpracy jest w miarę możliwości codziennie wyklikanie tych głupich 4 reklam w buxie. Jeśli uważasz, że niesprawiedliwie nie otrzymałeś wypłaty - zapraszam na PW.
Jeżeli ktoś przestał klikać a chciałby powrócić na listę i zmazać z siebie 'czerwony kolorek' - zapraszam także na PW - zobaczymy co się da z tym zrobić.
UWAGA!
Ogłaszam mały bonus dla klikaczy w NeoBux. Jeśli znajdziecie mi poleconych to
zwiększę waszą stawkę o 25% za każdego poleconego!. Przy 10 zdobytych dla mnie poleconych (trochę ciężko, ale można

) stawka będzie wynosić tylko za tego buxa prawie 4 zł!
Zapraszam do rejestracji w
NeoBux.
UWAGA v.2!
Kolejna ważna informacja - jeżeli w przeciągu kolejnych 14 dni znów zauważę nieuczciwość ze strony niektórych użytkowników - będę zmuszony płacić za każdy Twój klik - wtedy będzie na pewno dla mnie sprawiedliwie.