Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak zapewne zauważyliście na forum zostały już wprowadzone nowe forum goldy, obecnie przeprowadzamy testy i każdemu przyznaliśmy 10 Forum Gold, po zakończeniu testów konta zostaną wyzerowane. Na chwilę obecną możecie wysyłać FG między sobą oraz przejrzeć historie tranaskcji w panelu użytkownika, konkretnie tutaj: http://zarabiam.com/fg.php jeśli znajdziecie jakieś błędy napiszcie o nich do mnie na pw. Będę Was informował o zmianach na bierząco.
Przy zakupie Forum Goldy przez PayPala
teoretyczna wartość 1 szt wynosi 0,05-0,06 zł.
W sklepiku będzie możliwość wymiany FG na
złotówki na konto PayPal ?
(02-09-2012 08:08)tylkojedno napisał(a): Jak już się wszyscy wypowiadają, to i ja też moge.
Mi się to kompletnie nie podoba.
Nie każda zmiana jest na lepsze.
A co w tym złego ???
Forum się rozwija. Kto nie idzie do przodu, ten się uwstecznia.
Sprzedam SMS Premium.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2012 08:15 przez marcel_kk.)
(02-09-2012 08:08)tylkojedno napisał(a): Jak już się wszyscy wypowiadają, to i ja też moge.
Mi się to kompletnie nie podoba.
Nie każda zmiana jest na lepsze.
A co w tym złego ???
Forum się rozwija. Kto nie idzie do przodu, ten się uwstecznia.
Każdy może mieć zdanie na ten temat. A zdania nie muszą się pokrywać i być takie same. Tobie się może podobać a mi nie. Rozumiem że idzie do przodu, ale jak jest napisane powyżej, nie każda zmiana jest lepsza.