Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Team Speak3 - co i jak ?

Autor Wiadomość
RE: Team Speak3 - co i jak ?
Sprawdź:
wejdzcie na stronę główną forum, zjedzcie na dol (tam gdzie chat box) i przeczytajcie informacje na czerwono Wink)
(28-04-2010 20:29)cinexik napisał(a):  wejdzcie na stronę główną forum, zjedzcie na dol (tam gdzie chat box) i przeczytajcie informacje na czerwono Wink)

Ta, szkoda że ten serwer też nie działa.
W dodatku forum co 2 odświeżenie też sie sypie.
Czy to normalne że nikogo nie słyszę jak jestem na tym kanale co powinienem? Tylko jakaś babka gada, że ktoś się dołączył/rozłączył...
Nie możliwe. Na tsi'e zawsze ktoś gada.Tongue Musisz coś źle robić. Może nie przeszedłeś do poprawnego kanału.
Kilol miałeś rację, nie ten kanał Smile
po hooooooooj zmieniac wszystko. byl ts2 i bylo elegancko teraz na ts3 nie da sie polaczyc. gowno
NIEMA WOLNYCH SLOTOW NA TS3!!!!
NIE DA SIE WEJSC!!!

<19:52:48> Trying to resolve hostname serv4u.pl
<19:52:48> Trying to connect to server on serv4u.pl:9987
<19:52:49> Connection failed because the server reached its maximum amount of clients.
<19:52:49> Failed to connect to server
U mnie to samo.
normalka.u mnie tez ;/
u mnie to samo !
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: