Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: ZgarnijGifta.pl - nowy serwis z gwarantowanymi nagrodami!
Sprawdź:
(12-05-2012 12:53)ZgarnijGifta.pl napisał(a):
(12-05-2012 12:43)Krissu napisał(a): Wygląd bardzo prosty.. Ale zobaczymy, co to dalej będzie.
Stawiamy na funkcjonalność i proste zasady. Zdobywasz punkty, masz gwarantowane nagrody. Serwis stworzony przez użytkowników tego forum jeśli ktoś chciałby wiedzieć
(12-05-2012 18:34)Admin napisał(a):
(12-05-2012 12:53)ZgarnijGifta.pl napisał(a):
(12-05-2012 12:43)Krissu napisał(a): Wygląd bardzo prosty.. Ale zobaczymy, co to dalej będzie.
Stawiamy na funkcjonalność i proste zasady. Zdobywasz punkty, masz gwarantowane nagrody. Serwis stworzony przez użytkowników tego forum jeśli ktoś chciałby wiedzieć
a ja już wiem przez kogo ! "IP prawdę Ci powie"
No to nie jest akurat tajemnicą, bo to zostało podane wcześniej ^^
Wystarczy przeczytać parę postów wcześniej
(12-05-2012 18:34)cupcup napisał(a): Poprawcie layout bo nie przyciąga za bardzo...;/
Są gusta i guściki ^^
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2012 18:45 przez szlachetny3.)
(12-05-2012 19:04)Boonys napisał(a): Można wiedzieć kiedy punkty za zadania zostaną dodane?
No cóż... Wygląda to dość ciekawie. Dzięki wszystkim którzy zarejestrowali się z mojego refa.
Punkty zostana dodane jak zleceniodawca potwierdzi wykonanie oferty, wszystko jest zautomatyzowane