Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve » DOWODY KILKUNASTU WYPŁAT NA KONTO PAYPAL, CAŁY CZAS PŁACI OD KILKU MIESIĘCY - ŚWIETNE MIEJSCE NA INWESTYCJE SWOICH ŚRODKÓW

Autor Wiadomość
RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal
Sprawdź:
Zarejetrowalem sie i wplacilem 1$ tylko nie wiem czy dobrze zrobilem zeby zainwestowacWink i mam pytanie czy codziennie rosnie zarobek?
(03-05-2012 12:10)maciejrosa napisał(a):  Zarejetrowalem sie i wplacilem 1$ tylko nie wiem czy dobrze zrobilem zeby zainwestowacWink i mam pytanie czy codziennie rosnie zarobek?

dziękuję za zapis Smile
co do pytanie o naliczanie % to nie są one naliczane codziennie.
dopiero po zakończeniu się depozytu otrzymasz całą kwotę wraz z odsetkami do swojego konta

minimum do wypłaty masz 10$ więc musiałbyś albo reinwestować kilka razy ten 1$ by dozbierać do minimum albo wpłacić kolejne kwoty by zarabiały i wypłacić wraz z %

nie ma limitu zakupu depozytów, dziennie można ich zakupić ile się chce
Ok Dzieki za odpowiedz
Pytanie (chociaż ktoś się pytał, to wolę się upewnić): czy jak zainwestuję 10$ w plan 39 dni 178% to otrzymam 17,8$ czy 27,8$?
(03-05-2012 14:14)Lolericeer napisał(a):  Pytanie (chociaż ktoś się pytał, to wolę się upewnić): czy jak zainwestuję 10$ w plan 39 dni 178% to otrzymam 17,8$ czy 27,8$?

jeśli zainwestujesz 10$ na 39 dni to po zakończonym depozycie na twoje konto trafi 17,80$

można również samemu sprawdzać ile zarobimy inwestując daną kwotę na dany depozyt

w zakładce Make Deposit pod każdym depozytem masz opcję Calculate your profit >> wystarczy ją kliknąć i wprowadzić kwotę jaką chcemy zainwestować i kalkulator obliczy kwotę i pokaże ile otrzymamy po zakończeniu depozytu
Uwaga! Nastąpią "lekkie" zmiany w oprocentowaniu naszych wpłat (dotyczy planów 30- i 39-dniowych):

Na 30 dni:
1$-100,000$ - zmniejszy się 17 maja z 155% na 137%

Na 39 dni:
1$-100,000$ - zmniejszy się 15 czerwca z 178% na 150%!

PORADA: Kiedy plany się zmniejszą, zalecam nie inwestować w plan 39 dni, tylko trzy razy w plan 14 dni (czyli to, co otrzymamy z re-inwestycji, wpłacić od razu na kolejną, o trzy dni dłużej, ale trochę więcej zysku, widoczne przy wpłatach min. 5$).
ubiegłeś mnie ale dziękuję za zamieszczenie informacji Smile

te lekkie korekty wyższych planów inwestycyjnych mają na celu ze strony admina zachęcić inwestorów do inwestowania w krótsze plany co się wiąże z większymi kwotami obrotu dla admina i większymi środkami do inwestycji na forex
zlecona drobna wypłata Smile

po kilku h bez jakichkolwiek problemów trafiła na konto paypal Smile

zapraszam wszystkich serdecznie do zapisów i do inwestowania i zarabiania Smile

z góry dziękuję za rejestrację z polecenia Smile

http://xfwcs.com/?ref=GOBLIN
Trzeba mieć paypala zweryfikowanego z kartą płatniczą ?
Raczej nie, bo u mnie z przesłaniem pieniędzy poszło bez problemów. Skoro poszło w jedną stronę, to i powinno pójść w drugą.
Wątek zamknięty