Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
5 Akcji zostało wykonanych 4 dni temu rozumiem że pieniędzy za nie nie wypłacisz a jest to scam ?
Mowiłeś,że sponsor uznaje akcje od 24h-72h to wypada na to że już dawno minęło.
Także akcje zaliczyło teraz wypłać pieniądze na pp
(12-04-2012 16:13)NoChybaTy napisał(a): 5 Akcji zostało wykonanych 4 dni temu rozumiem że pieniędzy za nie nie wypłacisz a jest to scam ?
Mowiłeś,że sponsor uznaje akcje od 24h-72h to wypada na to że już dawno minęło.
Także akcje zaliczyło teraz wypłać pieniądze na pp
W jaki sposób błędnie uzupełnione ? Jak podałem wszystko co potrzeba w rejestracji maile aktywowane to o co ci się rozchodzi? Nie uważasz,że jeśli ktoś ci pomaga to należy się zrewanżować a nie rżnąć głupa,że zrobiłem je niepoprawnie ?
(12-04-2012 21:08)NoChybaTy napisał(a): W jaki sposób błędnie uzupełnione ? Jak podałem wszystko co potrzeba w rejestracji maile aktywowane to o co ci się rozchodzi? Nie uważasz,że jeśli ktoś ci pomaga to należy się zrewanżować a nie rżnąć głupa,że zrobiłem je niepoprawnie ?
Nie widziałem twoich danych , sponsor mi nie zaakceptował.
(13-04-2012 04:31)BialySzczecin napisał(a): wydymał Cie? Ch mu w pysk
Równie dobrze mogę powiedzieć o twojej starej
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2012 12:33 przez MorderczaPiana.)