Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Website Traffic Hog - Ta Sama Adminka Co Hot Website Trraffic - Wypromuj Swoją Stronę

Autor Wiadomość
RE: Website Traffic Hog - Ta Sama Adminka Co Hot Website Trraffic - Wypromuj Swoją Stronę
Sprawdź:
(05-05-2012 23:40)kalutor napisał(a):  Za chińskiego boga nie mogę się zarejestrować, ani zalogować. Żadnego info, nul, zero! Próbuję z różnymi kontami adresowymi - nic z tego...
Czyżby to ustrojstwo było dostępne tylko dla wybranych?...

jaki komunikat pojawia się po wysłaniu formularza rejestracyjnego ?
na interia.pl i wp.pl wiem, że nie ma żadnych problemów z rejestracją bo większość osób rejestrujących się z polski korzysta z tych e-mail i bez problemów przychodzi jakichkolwiek e-mail z linkiem potwierdzającym rejestrację, po kliknięciu którego możemy się zalogować na konto

pamiętaj by z pola Security Code przepisać tylko litery lub cyfry które są w kolorze czarnym
RE: Website Traffic Hog - Ta Sama Adminka Co Hot Website Trraffic - Wypromuj Swoją Stronę
kolejna wypłata z tego serwisu Smile

[Obrazek: 409884fc8c71040bm.jpg]
Zarejestrowany z Twojego refa ;]

Jak myślisz,można zamieszczać linki typu adf.ly ?
(09-06-2012 13:16)anonymous00 napisał(a):  Zarejestrowany z Twojego refa ;]

Jak myślisz,można zamieszczać linki typu adf.ly ?

dziękuję za zapis Smile
daaaawno nie miałem już czasu by tutaj surfować ( szczerze mówiąc zapomniałem sobie o tych serwisach, starość nie radość Big Grin)
czy ktoś z zapisanych osób wypłacał coś ostatnio, czy dalej płacą i wszystko działa bez zmian ?
płacą niezmiennie Smile
co piątek wypłaty jak w zegarku Smile moja dzisiejsza wypłata od nich, zbierana 5 dni Smile

Dowód:

http://adf.ly/Onyki
(10-05-2013 22:38)lamparciczka napisał(a):  płacą niezmiennie Smile
co piątek wypłaty jak w zegarku Smile moja dzisiejsza wypłata od nich, zbierana 5 dni Smile

Dowód:

http://adf.ly/Onyki

Gratulacje Smile

co do czasu zbierania na wypłatę to są zalety konta premium, to na nim szybko zbieramy $ w czasie surf
wydatek na premium w krótkim czasie się zwraca więc wychodzi inwestycja na 0 i leci się jeszcze do końca czasu posiadania przywileju premium na czystym zarobku Smile
jak się tutaj zarabia ? i ile można zarobić ?
od kilku lat monotonnie już jak co piątek realizowane są wypłaty Smile

moja wypłata z 24 stycznia br

http://adf.ly/ccswC
co kilka klików mnie wylogowuje, co mam zrobić, miał ktoś podobnie?
Odpowiedz