Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Rezygnuje z tego ogólnie dolara to w miesiąc pewnie bym nie zarobił a premium nie mam zamiaru kupować za kliki w link nic sie nie dostaje ogólnie szajs
Co do gry CLIXGRID to faktycznie z wygrywaniem bywa różnie, użytkownik STANDARD ma 25 szans dziennie (PREMIUM ma 50) ale i stawki wygramych są różne (od 0,10 USD do 5 USD).
Z reguły wygrywa się bardzo często, trzeba tylko próbować, przy czym wżne też jest codzienne klikanie, gdyż to także zarobek.
W przypadku pytań, wątpliwości itp. proszę o kontakt na PW, zawsze chętnie pomoge.
Pamiętajcie o zainstalowaniu toolbara który was informuje o nowych reklamach. A jest ich sporo w ciągu dnia. Ja w ciągu 2 tygodni sam mam już ponad 2$ Niebawem wykupie upgrade i zobaczymy jak to będzie wyglądać