Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Megatypers.com

Autor Wiadomość
RE: Megatypers.com
Sprawdź:
zapisałem sie z przed ostatniego kodu , nie pamiętam

moje kody

HJR
HJT
HK3
HK4
HK5

ja narazie mam Estimated balance: 0.2525$ ile to jest $ bo niewiem
To jest 1/4 Dolara
czyli 0,25$
Tak i polecam do tej strony przeglądarkę GoogleChrome, szybciej ładują się obrazki Wink
hmm wpisujcie ile dziennie zarabiacie Smile kto szybcie dobije do tych 3$ ja mam narazie 0,35 bez refów
Ja na spokojnie robię dziennie 0,20 czasami 0,30 praktycznie to chwila, ale denerwuje ciągłe przepisywanie tych beznadziejnych obrazków ;p
no ja już mam 0.46515$ dziś chce dobić do 0,50
Nie powiem długo się tego nie zbiera, ale ta monotonia i ciągłe wpisywanie potrafią człowieka wkurzyć ;p
no mnie to nie przeszkadza Tongue ile jjuż macie ? ja mam Estimated balance: 0.5178$
Co do refów : "You are not eligible to receive your affiliate payment until at least 5 of your referrals have been paid." Czyli krótko. Zarabiasz sam na siebie dopiero jak przynajmniej 5 refów dostanie wypłatę to otrzymasz kase za poleconych. Także są cwani Smile Jak narazie 0.708$
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: