Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
SurfBar I-Gagnant la barre: zarabianie przez internet, praca dodatkowa, inwestycje » ☞ Zarabiaj przez internet z najlepszym na rynku programem zarobkowym typu SurfBar ㋡ dowody wypłat, opis, poradnik, opinie, inwestowanie
RE: NOWY polskojęzyczny SurfBar! KONTO VIP NA MIESIĄC GRATIS!
Sprawdź:
Widzę że Mroczny się postarał no no co ja widzę
Jak na razie czekam na następną wypłatę już zamówiona 185,37 Euro
jak tylko dostane dodam dowód wypłaty tutaj
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2012 01:04 przez Masterek.)
(07-02-2012 14:55)Kicaj89 napisał(a): Ogólnie nie jest zły ten Surf...ma jedna zasadniczą wade, która kładzie go w stosunku do 20$2surf...mianowicie?...tylko 2 poziomy poleconych
może masz i rację ale 20dolars umiera niektórym zalega z wypłatami już 4 miesiące , polecanie staje jest mega trudne bo każdy już go zna , a i gagnant się dopiero rozwija zapisałem się 23 stycznia a mam już 203 refy na 1 lvl chętnie załączę zrzuty ekranu jeśli chcesz
Podsumowując 20dollars to staruszek który zaczyna umierać a i gagnant zajmie jego dotychczasowe miejsce lidera
(07-02-2012 14:38)m0czYk1j napisał(a): mam problem sciagnalem ten programik i nie widze zbey jakies reklamy w nim sie wyswietlaly
widzę ze pkt nie są ci jednak naliczane powodem może być brak internet explorer lub wyłączone ciasteczka przeglądarki
(07-02-2012 15:06)MrocznyKILL napisał(a):
(07-02-2012 14:55)Kicaj89 napisał(a): Ogólnie nie jest zły ten Surf...ma jedna zasadniczą wade, która kładzie go w stosunku do 20$2surf...mianowicie?...tylko 2 poziomy poleconych
może masz i rację ale 20dolars umiera niektórym zalega z wypłatami już 4 miesiące , polecanie staje jest mega trudne bo każdy już go zna , a i gagnant się dopiero rozwija zapisałem się 23 stycznia a mam już 203 refy na 1 lvl chętnie załączę zrzuty ekranu jeśli chcesz
Podsumowując 20dollars to staruszek który zaczyna umierać a i gagnant zajmie jego dotychczasowe miejsce lidera
Zgadza się...szczerze mówiąc trzymam mocno kciuki za ten surf...jednak wydaje mi się że to dość spore ograniczenie...z drugiej strony nie ma się co dziwić...przy takiej przewadze "standardowych" zarobków na czymś musieli je ograniczyć
BTW: m0czYk1j
Net framework 3,5 zainstalowany?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2012 15:16 przez Kicaj89.)
Tu trzeba przyznać rację że nawet samemu można sporo zarobić
Bardzo ciekawie zrobiony jest VIP w i gagnant bo za samego VIPa się nie płaci tylko dostaje się go jako dodatek za wydawanie I pass np. wydasz 15 i pass na Gry nie dość że możesz wygrać to i dostajesz VIP 2 lub inwestujesz w loteria poleconych i też Vipa dostajesz dodatkowo Lecz tak z tego co patrze dla samotnego surfera MAX to VIP 3 i trochę szczęścia w : Grach, loteriach itp. aby koszt Vipa nie przerósł zarobków
(07-02-2012 15:39)MrocznyKILL napisał(a): Tu trzeba przyznać rację że nawet samemu można sporo zarobić
Bardzo ciekawie zrobiony jest VIP w i gagnant bo za samego VIPa się nie płaci tylko dostaje się go jako dodatek za wydawanie I pass np. wydasz 15 i pass na Gry nie dość że możesz wygrać to i dostajesz VIP 2 lub inwestujesz w loteria poleconych i też Vipa dostajesz dodatkowo Lecz tak z tego co patrze dla samotnego surfera MAX to VIP 3 i trochę szczęścia w : Grach, loteriach itp. aby koszt Vipa nie przerósł zarobków
Zgadzam się...jednak jak wiesz po sobie da się zebrać dość dużą liczbę poleconych...ciekawi mnie tylko fakt jak ty to robiłeś...nie będę cie prosił o Twoją technikę zdobywania poleconych ale może mógłbyś zdradzić czy twoi poleceni to Polacy czy bardziej zagraniczni surferzy?