Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dlaczego? Bo w Zleceniach zrobił się lekki burdel, i czasem dopiero po wejściu w konkretny wątek dowiadujemy się czy dana osoba chce coś zlecić czy wykonać.
Demi12125, dla zarabiania na facebooku wystarczy jeden, dwa obszerne tematy, nie wiem o czym więcej tu pisać.
Marcel, ale czy aby na pewno na forum jest takie zainteresowanie hazardem? dział mógłby powstać jednak mam wątpliwości czy aby na pewno obecni użytkownicy z niego korzystają.
Top 50 najlepszych poradnikow do zarabiania,top 50 najlepszych sposobow do zarabiania i top 50 najlepszych serwisow zarobkowych.Nikt nie musialby wtedy mozolnie przeszukiwac forum,zeby znalezc ten najlepszy sposob
Podział działu Buxy na firmy polskie i zagraniczne.
Stabilne i wypłacalne firmy polskie są na szarym końcu działu ponieważ są zasypywane dziesiątkami tematów z zagranicznymi "chwilówkam" najczęściej na skrypcie NextGen które padają jak muchy... Osoba nowa na forum łapie sie tych zagranicznym "super" buxów rozczarowuje się po kilku dniach jak bux pada i zniechęca się zupełnie do buxów... "Dobre bo polskie" naprawdę umarzam że nie zasługuje aby wkładać je do jednego wora z NexGenami.
Pojawił się już tutaj pomysł działu hazardowego, jednak ja mam propozycję by skoro mamy dział zakładów sportowych to zrobić też dział dotyczący pokera. Jest to gra naprawdę obszerna, niezwykle popularna i myślę że taki dział miałby duże szanse się przyjąć i rozwinąć.
Mam propozycję usunięcia poddziału,
niepotrzebnie założyłem nowy wątek, bo nie wiedziałem, że tu też można dawać propozycje usunięcia działów.
A że nie mogę już usunąć tego wątku to podaje linka, bo nie będę pisał drugi raz tego samego: http://zarabiam.com/Temat-Odpowiedzi-Take-A-Gift-65446
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2013 22:03 przez cinexik.)
a może poddział w Inwestycjach - Forex i opcje binarne - temat o binarnych się pięknie rozwinął. Można by tam było przedstawiać poszczególne platformy, może dziennik inwestora zrobić
(23-02-2013 22:14)Mateush napisał(a): a może poddział w Inwestycjach - Forex i opcje binarne - temat o binarnych się pięknie rozwinął. Można by tam było przedstawiać poszczególne platformy, może dziennik inwestora zrobić
Jeśli zrobiłbyś ankietę (chociażby w dziale inwestycji) i więcej osób wykaże zainteresowanie to mogło by coś takiego powstać.