Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(11-06-2013 09:58)Macieqx napisał(a): Po co wrzucacie te linki adf.ly, przecież nikt w to nie będzie klikał...
a ja tam kliknę przynajmniej chłopina nie narzeka, że jak i gdzie dorobić do renty ma tylko jak widzę działa i dorabia
nawet niech i za adf.ly coś dorobi$
Gratuluję kaski Swoją drogą dziwie się że jeszcze płaci ludzie lecą na botach robią fikcyjne konta dla tych nędznych 0,10$ za 100 klików refa i konto martwe. No cóż widać i tak i tak easy na swoje wychodzi
(12-06-2013 15:48)MrocznyKILL napisał(a): Gratuluję kaski Swoją drogą dziwie się że jeszcze płaci ludzie lecą na botach robią fikcyjne konta dla tych nędznych 0,10$ za 100 klików refa i konto martwe. No cóż widać i tak i tak easy na swoje wychodzi
całe grupy ludzi za $ kupują credits na reklamę stron, kupują premium
strona zarabia ( właściciel) i jest też na wypłaty dla nas
nie każdy też korzysta z botów bo na stronach gdzie mam źródło skąd zapisał się dany polecony mam wielu z easy więc i wielu ogląda reklamy klikając samemu czy też patrzy na zamieszczone banery
(12-06-2013 15:48)MrocznyKILL napisał(a): Gratuluję kaski Swoją drogą dziwie się że jeszcze płaci ludzie lecą na botach robią fikcyjne konta dla tych nędznych 0,10$ za 100 klików refa i konto martwe. No cóż widać i tak i tak easy na swoje wychodzi
całe grupy ludzi za $ kupują credits na reklamę stron, kupują premium
strona zarabia ( właściciel) i jest też na wypłaty dla nas
nie każdy też korzysta z botów bo na stronach gdzie mam źródło skąd zapisał się dany polecony mam wielu z easy więc i wielu ogląda reklamy klikając samemu czy też patrzy na zamieszczone banery
dokładnie tak wygląda "życie" tego portalu
surfując samemu czy botem w skali miesiąca masz ograniczoną liczbę kredytów jakie uzbierasz samemu a nie każdy surfuje a chce reklamować strony więc kupuje za dolary kredyty by reklamować strony, kupuje też konto premium i na sprzedaży swoich produktów zarabia portal i jest też na wypłaty dla tych którzy je zlecają