Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Uploaduj.com - Największe Forum o Zarabianiu na Uploadzie!
Sprawdź:
(17-04-2012 16:11)Karczu napisał(a): Wczoraj przeszliśmy małą, a właściwie to wielką reorganizację działów. Powinno być czytelniej i prościej dla szukających informacji i chcących zadać pytanie, zapraszam
takie zmiany jak najbardziej pożądane i mile widziane
wielki plus dla was i forum
Tymek to że masz stronę 'konkurencyjną' to nie oznacza że możesz offtopować i obrażać tu kogoś,spytałem o innowację. Nie podoba się że nawet podbiłem temat? zarabiam.com nie jest Twoim forum więc nie masz tu nic do gadania czy mogłem Refreshować temat czy nie
Ogółem proponuję skończyć te dywagacje, zwłaszcza od osób, które prowadzą jakąś "konkurencyjną" działalność do mojej i od pewnego czasu wszystko robią, by próbować jakoś oczerniać nie zdając sobie sprawy z tego, że sposób robienia tego jest już żałosny i sam się już tym ośmiesza. Internetowa zawiść, heh.