Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
nie mozesz uzywac tych samych danych i maila do 2 lub wiecej akcji 1 sponsora
dane nie musza byc prawdziwe, wazne zeby wygladaly na prawdziwe, wiec zadnych kubusiow puchatkow i innych takich, jak wpisujesz warszawa, to uzywaj kodow pocztowych dla warszawy, numer telefonu - mozesz sobie wymyslac, wazne zeby uzywac dobych prefiksow, dla sieci gsm w polsce
Witam, na MyPay jestem od 36 godzin a już zarobiłem : Stan konta: 10,87 zł + 0.5175 zł... 11zł w 36 godzin? Na samych Akcjach? Chyba nie jest źle.
A oblicz Sobie, jeżeli w 2 dni masz ~10zł... ile będziesz miał miesięcznie?
Około 150zł! Dodaj jeszcze bonusy za aktywność a Twoje zarobki osiągnął do 200zł miesięcznie bez poleconych...
Jak zacząć?
Wszystko wytłumaczę Ci po przez GG albo PW.
Wystarczy tylko napisać i zacząć zarabiać.
Czego potrzebujesz?
Czasu i chcenia zarabiania.
Serdecznie zapraszam i polecam.
Filipus.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2012 22:22 przez Filipus.)
Ja osobiście wyciągam na tej stronce ok. 250 zł miesięcznie (oczywiście bez refów). Jest to najlepsza polska strona z ofertami do zarabiania. Chętnie pomagam nowicjuszom, nawet tym nie będącym moimi refami. Jeżeli ktoś chętny to zapraszam, banerek w sygnaturce.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2012 03:11 przez JaviDesire.)