Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 100% SUPER Skuteczny BOT DO AUKCJI 24/7 - Wygrywaj z zamkniętymi oczami !
Sprawdź:
Ty sobie chyba kpisz. Podrobiłeś jakieś screeny, albo coś i myślisz, że świecisz. Dla mnie jest najważniejsza wypowiedź osoby, która programowała bota. Nie wydał ci żadnej licencji. Zarejestrowałeś się tu dzisiaj (masz fake konto to po pierwsze, multi w dodatku) po to by sprzedać forum, a założę się, że panujesz tu pod innym nickiem. Banan sprawdzi twoje konto nie martw się. Złodziejstwa tu nie tolerujemy.
@up
moje konto juz sprawdzili nie mam multi koleżko nawet jakbym mial to mam neo więc...
a kipny to są twoje wypowiedzi w moim topicu- zaraz porozmawiamy w twoim temacie
Mam dowody na to że taka licencje posiadam, już wysłałem adminowi stosowne informacje.
I nie płacz tyle - koniec zarabiania na naiwności userów.
Ostrzegam przed oszustem! Sprzedaje nie swój program!
Administracja zajmie się tym już wkrótce.
A złodziej-sprzedawca otrzyma zasłużonego bota i nie otrzymacie od niego żadnego supportu.
Wy wszyscy jesteście pojebani...
Niedawno płakaliśta o LBH że wycikeło i jest sprzedawane a teraz dzieje sie to samo z tym biderem od tomko jeszcze z tydzien i będzie latał po sieci z ceną 1-2$ LOL , chuj jeszcze Mateusza tam rozumiem sprzedawac po 10$ ale kurwa po 5$ ? ja pierdole , chłopcze powiedz mi co Ci to da że puścisz to w siec ? i zastanawia mnie jedno
skoro bot był pisany na zamówienie tomko to skąd go Ty masz ?
@up
no właśnie e-programisto dominatorze <Facepalm>
@dawajrowa
gdyby ziomus nie byl tak lapczywy i faktycznie sie wycofal po 10 licencjach to ten temat by nie powstal, ba mało tego jesli on okaże się uczciwy i zaprzestanie sprzedawania programu to zrobie to samo.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2011 11:44 przez KillerPoland.)