Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No fajnie, najbardziej pamiętam te reklamy z dzieciństwa. Ale co do samego frugo to jakoś nie zauważyłem, że go nie ma. Jestem, pewny, że piłem je jakiś rok temu (może mniej).
(30-03-2011 19:20)Satan napisał(a): Super że nigdzie nie było Frugo tylko u Ciebie ;D Chyba że sklepy w twojej okolicy mają zapasy jeszcze ;D
Nie wiem gdzie ty mieszkasz ale w kujawsko-pomorskim i w warminsko-mazurskim w sklepach w których często bywałem widziałem frugo na pólkach... i większość osób tu pisało ze w granicach roku czasu piło frugo a nieoficjalnie reklamy jak i całe frugo zeszło do podziemi dobre parę lat temu...wiec nie dziw sie ze w niektórych miejscach jest frugo i bardzo szybko znika...