Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Przy trzech, ale wtedy stawiam po dobrym przeanalizowaniu większą stawkę, natomiast przy kilkunastu zdarzeniach obstawiam np. 2zł i mogę wygrać np. 1000. :-) 2zł to prawie nic nie tracę, a nóż się kiedyś uda te 1000zł wygrać. :-)
no 5 kupon niestety moje zdanie jest ciągle takie same trzeba mieć szczęście ja raz trafiłem 14 zespołów obstawiłem różnie podwójna szansą typ bramki itd i wygrałem ale tylko 60 zł bo obstawiłem za 1 zł a dlaczego bo nie wierzyłem w to ze mi wejdzie
Zależy też jaki buk, porównując typu autora tematu, a te co widzę ( i sam obstawiałem) w bwin, to niskie trochę, Lecha udało mi się ostatnio za 2.5 obstawić. :->
Ale ryzykowne kupony warto zakładać, może się uda, a jeśli nie to zawsze jakaś rozrywka. Ostatnio postawiłem na prawie całą polską ligę koszykówki, tylko Prokom, niby największy faworyt nie wszedł. :-P