Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mebo, chętni by się znaleźli, jakbyś dodał nowe bux'y.
Patrz:
Jedna osoba kupi przykładowo od Ciebie 5 refków w jakimś nowym, wypłacalnym bux'ie. Jeśli refki będą aktywne, to ta osoba powie o tym innym i więcej osób kupi u Ciebie poleconych. Tak możesz zbudować sobie i swoim refkom opinię. :-)
Oj, no nie wiem, mnie nie pytaj, obecnie poza "Masówką" makaja klikam tylko w dwóch bux'ach, więc raczej nikła szansa, że trafisz :-)
Popytaj innych, sprzedawaj po jednym do różnych bux'ów, jak się sprawdzi to kupią więcej, tylko warunek jest taki, że refki muszą być aktywne!
makaj nie chce Cię obrażać ale czytaj ze zrozumieniem ;/
Najpierw piszesz że to autoclicicker to źle jak chce inne firmy też źle..
Nie rejestrują sie podemną bo ja nie mam zamiaru się w to bawić.
Mam swoje buxy i ich się trzymam o nowych nie mysle najwyżej do refbacku się komuś zapisać.A w tych co już jestem to są podemną..
Nie wierzysz to nie...
Albo siÄ™ boisz bo to konkurencja dla twoje oferty z buxout
Z całym szacunkiem, ale konkurencją dla makaja jesteś żadną, bo jego pomysł jest najgenialniejszy z genialnych :->
Odpowiesz mi w końcu co z tym clixmx i hispanobux?
Czytanie ze zrozumieniem Twoich bajek do niczego nie prowadzi :-|
W każdym razie ja już wiem, że wiarygodny nie jesteś i eot z mojej strony. Jak ktoś chce mieć multikonta jako poleconych to jego wybór.
I odpisz już moody'emu, bo się niecierpliwi :idea:
PS: Dzięki