Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Numery GG Użytkowników

Autor Wiadomość

Sprawdź:
moj nr gg 3237497 tylko z tego gg zalatwiam interesy

Jak pisałem usunąłem wiadomości oszusta z archiwum bo spam :-> A kolo dał mi numer

918143 - OSZUST

Podał się za tomciozeta (wysłałem ci pw o dziwnej treści) i chciał 50zł orange :-| Już drugi raz coś chce ode mnie :-o

[b:-|ebef17d00]szymek00[/b:-|ebef17d00], dzięki za cynk, dodałem numer gg oszusta do listy :-). Co do Twoich pomysłów - Czy mógłbyś mi wytłumaczyć trochę dokładniej, co da wysłanie takiej wiadomości na pw do osoby, z którą się chcesz wymieniać? Co do pomysłu o sprawdzaniu numerów gg to jest to oczywiste :-P. Nie trzeba dodawać oszustów do kontaktów (ale można :-P) wystarczy być czujnym i zawsze przed transakcją zaglądać do tego tematu.

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

szymek00 napisał(a):918143

Potwierdzam, dzisiaj podszywał się pod jedną osobę z szuwiego. Proponował różne rzeczy, a na koniec wysłanie pw do niego na szuwim...

12374311
Podszywał się pod Kamil101
Dopytywał się, czy to na pewno ja (jak poprzedni) i chciał abym mu wysłał PW.

Tak jest śmieszniej :-| Czujność jest najważniejsza :-o

Ok, dodałem oszustów do listy i zastanawiam się, bo niedawno też ktoś do mnie pisał o wymianę, ale gdy odpisałem napisał mi, że już nieaktualne, więc to chyba nie był oszust.

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

JereManU, Masz pewność, że właśnie 918143 cię oszukał? Ja takiej nie mam narazie :-| Znacie jakiś drugi nr gg (z pracy) tomciozeta???

Cytat:JereManU, Masz pewność, że właśnie 918143 cię oszukał?

Chciał oszukać, ja jestem ostrożny.

Ale on mówi, że nie chce już tego doładowania :lol: Mówi, że jest w pracy, wróci o 23, to brać???

szymek00 napisał(a):Znacie jakiś drugi nr gg (z pracy) tomciozeta???
W pracy mam ten sam, co w domu. Wszędzie tylko jeden i ten sam! Nie dajcie się
nabrać! (Jak się domyślacie, oszuści podają się najczęściej za zaufane osoby!)
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: