Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
świetny serwis, szybko się zbiera, a tak na marginesie kto komu każe wypłacać tak szybko większość serwisów wypłaca od 10$ i nikt nie narzeka, wyklikaj do 10$ a nic ci nie pobiorą codziennie można wyklikać 18 centów to chyba nie jest źle.
Jak dla mnie można zdobyć te 10$, żeby nie płacić tego 1$, tylko istnieje ryzyko, czy do tego czasu firma się nie zescami. Ja w kilka dni mam 2$ na koncie - uzbieram może 5$ i poproszę o wypłatę, wtedy ten jeden dolar nic nie znaczy bo przecież 4 na koncie :-|
Kolekcjoner napisał(a):Klikniesz w Cheatlinka to więcej już nie będzie się pojawiał.
Wiem, bo sam tak zrobiłem :-)
Nie zgodzę się. Znieśli ze strony cheatlinka, ponieważ chcą zrobić go bardziej widocznego, żeby mniej ludzi się nabierało . To, że już wcześniej kliknąłeś nie ma żadnego znaczenia :-|