Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[NOWY] Gibux.com

Autor Wiadomość

Sprawdź:
RONIN napisał(a):
unruhe7 napisał(a):Dziś właśnie dostałem wypłatę po kilku dniach od zażądania :-|

ile czekales na swoja zlecona wyplate???
bo ja czekam juz ok 20 dni i jak narazie ani jej widu ani slychu :roll:
napisalem dzisiaj do admina - zobacze jaka bedzie odpowiedz

Tak dokładnie to Ci nie powiem ale mniej więcej tydzień,góra 10 dni.Gdy strona pojawiła się pod nowym designem trzeba było ponownie zgłosić wypłate ( gdzieś na ich forum to pisze).
Więc jeśli zażądałeś wypłatę jeszcze na starej wersji strony musisz ponownie jej zażądać ...

Ja tylko zastanawiam dlaczego skasowano moje konto Sad

Może zbyt wiele zarabiałeś?

Miałem aktywnych 3 poleconych i sam wyklikanych ponad 100 reklam, co było potrzebne do otrzymania wypłaty.

Zlecalem wyplate jeszcze na starym desingu
a teraz jak zlecilem znowu to pojawilo mi sie takie info

"After you request for payment your account will be audited to make sure you aren't violating the TOS. If you already Requested a Payment Do not Request again You will get a warning added to your account if you do. 3 Account Warnings = Suspended Account"

czyli jak dobrze rozumiem to info to maja w bazie danych ze zlecilem wyplate i zebym nie zlecaj jej znowu i ze sprawdzaja moje konto

RONIN, chyba tak .
[NOWY] Gibux.com
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Odpowiedz