Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak wiemy... wszędzie jest pełno idiotów (nie mam na myśli nikogo) starajmy się omijać i nie zwracać uwagi na takich ludzi
Wiem że zostałeś sprowokowany ale te wyzwiska nie są całkiem na miejscu (takie moje zdanie)
Nie powinieneś się z nim szczypać... Jeśli ma jakieś wąty to daj mu ostrzeżenie a jeśli dalej to samo to jeszcze jedno :roll:
Myślę odjąć mu te ostrzeżenia bo co niektórzy na forum wątpią że jego była wina i przy pierwszej okazji wlepić mu (czytałem jego posty i wcale się nie dziwię MJS17)
tylko Xonicc tam gdzie mnie najbardziej obrażał to posty edytował jakby był niewinny ja mu wczoraj za to ze mnie obraził nie dałem ostrzeżenia ale dzisiaj to już nie wytrzymałem
Ja bym mu zostawił 2 z tych 3 warnów. Miałem kiedyś podobną sytuację z Rozzi'm.
Naprawdę, ciężko powstrzymać się od komentarzy. Nie dziwię Ci się, Mjs17...
BloodAngels napisał(a):klotnie , sprzeczki, powoli robi sie burdel......
Ciekawe, co ty byś zrobił na miejscu mjs17. Ja miałem praktycznie taką samą sytuację
z rozzi'm. Łatwo Ci mówić, jeśli sprawa nie dotyczy Ciebie w sposób bezpośredni.