Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-01-2023 23:19)szumiL napisał(a): Albo te kupony to jakieś fejki albo nie masz pojęcia o bukmacherce?
Przecież płacisz dwa podatki przy wygranych powyżej 2280 zł, dlaczego nie dzielisz tego np na 2 kupony?
Możesz nie zaśmiecać wątku ? Ja tylko podrzucam jak ja to robię ,i ch...j Ci do tego . I nie fejkiem, a fają jesteś.Po drugie ja wstawiam przed meczami ,więc żadnych wałków nie ma.
A wczoraj było na zielono jak coś . Nie Pozdrawiam.
Witam po przerwie . Było parę dni przerwy w pokazywaniu typów (choroba) ale lecimy dalej . Wieczorem mała tabelka ze stycznia - podsumowanie. A luty tu zaczynamy tym:
Kupon 1 - 5j *
*Stawek od lutego nie pokazuje ,obliczymy tu zysk na podstawie jednostek gdzie gramy od 1 do 10 j.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2023 16:43 przez typ.on.)
Dziś kupon na minus,ogólnie dużo zabrało ale tak już jest .
Wrzucam małe podsumowanie stycznia! Oczywiście "czysty" zysk to około 5000 zł za jeden miesiąc grania. Luty-kto chce niech gra dokładnie to co ja(dokładnie), (dobrze że nikt dziś nie zagrał ze mną ).
i powtarzam,gram teraz tak że 1j = 100zł, ja tak gram .pozdro