Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Akt.io - od 10 do 200€ Wypłaca od razu + reffback 60%
Sprawdź:
(25-05-2022 19:29)milosz998 napisał(a): Oczekiwanie od 18 maja, nadal nie zweryfikowali adresu. Ktoś też tak miał? 3 razy do supportu pisałem, 3 razy odpisali, że mają mnóstwo zgłoszeń i mam się uzbroić w cierpliwość.
Odrzucili. Wrzuciłem wyciąg z zeszłego miesiącu z Millenium. Mam jednak pewne obawy, bo na wyciągu są dwa adresy: ten z dowodu i do korespondencji, oraz na wyciągu nie ma żadnych wpływów ani wydatków, bo nie korzystam ogólnie z millenium, a zaś Mbank, z którego korzystam na wyciągach bankowych nie ma adresu xD Życie jest ciężkie.
Trochę słabo, bo tylko 10eur + 6eur reffbacku, ale zawsze coś.
Co do aron-baron, to szybko odpowiada na wiadomości, reffback po kilku minutach. Możecie mu zaufać.
W tym akt io pracują jacyś niepoważni ludzie. Najpierw prawie 2 tygodnie weryfikują adres, po dwóch tygodniach odrzucają i teraz znowu czekam już kilka dni po wrzuceniu nowego dokumentu z potwierdzeniem adresu...
To racja przeginają u niektórych z tą weryfikacją
INFO
Jeśli nie chcecie nie musicie czekać na weryfikację adresu zeby zobaczyć jaki bonus dostaniecie
Robicie normalnie wpłatę , obrót i bonus wlatuje tylko żeby wypłacić będziecie musieli poczekać na weryfikację