Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hejka, no właśnie nie na spotkania a na same zdjęcia i video. Nowym moim opracowanym sposobem do którego doszedłem po ponad roku, beż żadnych mento, gdyż te mento w necie to walenie ściemy. Tyle że przez ten rok nic nie zarabiałem, były to zarobki 100-200 zł miesięcznie, co powodowało zniechęcenie się, po jakimś czasie wracałem do tematu i w końcu się udało. Po setkach godzin przy komputerze efekt zaskakujący.
Płatności blik, lub paypal oraz psc a wypłacam także sposobem. Jak coś proszę priv pisać. Pozdrawiam.
Cel już dawno osiągnięty. Nowa metoda opierająca się tylko na 2 kontach telegram oraz snapchat została udoskonalona o parę nowych socjotechnik . Przypominam że nie robię żadnych weryfikacji, albo ktoś kupuje albo nie, weryfikacja to strata czasu.
Cel: 4340 zł / 2000 zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-01-2022 14:50 przez Loukas.)