Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Super stawki Refbackowe! Verse-30 zł,Swissborg- 60%!, Vivid 60% i wiele więcej

Autor Wiadomość
RE: Super stawki Refbackowe! Verse-30 zł,Swissborg- 60%!, Vivid 60% i wiele więcej
Sprawdź:
Podeślij Bitflyer
RE: Super stawki Refbackowe! Verse-30 zł,Swissborg- 60%!, Vivid 60% i wiele więcej
polecam, konkretny i pomocny użytkownik forum
niech wszyscy inni "biznesmeni" którzy oferują refbacki uczą się od Uriasa, tak to powinno wyglądać, refback w 10 minut! i nikt mnie nie wyzywał ani nie obrażał jak u innego założyciela nitki refbackowej! polecam

lokalny zielarz, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2020.
Glosy: Urias (+1)
PoproszÄ™ Bitflyer oraz bitwale ^^

Hickari, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2019.
Swissborg (Napisałem na priv, sprawdź wiadomości)
Aktualizacja dot. Bitflyer:

Za ten miesiąc BitFlyer nie rozliczyło mnie za ani jednego użytkownika (z tego co rozmawiałem z innymi osobami promującymi reflinka do ich strony tutaj na forum również mają ten problem). Napisałem maila do ich supportu:
[Obrazek: NJzzshx.png]
W odpowiedzi przysłali mi standardową regułkę że przekażą do odpowiedniego działu bla bla bla:
[Obrazek: xuT67cy.png]
Trzeba powiedzieć że nadal nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi od supportu w sprawie rozliczenia refów. Dostałem jedynie maila z newslettera dla wszystkich o takiej treści:
[Obrazek: 88uV7Yt.png]
ReasumujÄ…c dalej nie wiem nic. Nadal mam 160 Euro w oczekujÄ…cych :
[Obrazek: VcSKwj5.png]
I wszystko jest nadal nierozliczone Big Grin
Bardzo przepraszam za jakikolwiek problem. Usilnie próbuje go rozwiązać i wyczekuje odpowiedzi od supportu. Jeśli ktoś musi tu i teraz wycofać środki to mogę zwrócić koszt prowizji za wypłatę. Smile Niestety nic w tej sytuacji nie jestem więcej więcej zrobić.

[Obrazek: sAvMgQn.gif]
Ten z 16 stycznia to chyba ja Wink A to nie miało się rozliczać 10tego następnego miesiąca?
Pozostaje czekać i jak coś to daj tu info albo napisz mi pw, bo nie wiem czy sens jest mieć zamrożone 250€ skoro i tak nie wypłacą ci kasy.
(23-01-2021 17:23)malpa2 napisaÅ‚(a):  Ten z 16 stycznia to chyba ja Wink A to nie miaÅ‚o siÄ™ rozliczać 10tego nastÄ™pnego miesiÄ…ca?
Pozostaje czekać i jak coś to daj tu info albo napisz mi pw, bo nie wiem czy sens jest mieć zamrożone 250€ skoro i tak nie wypłacą ci kasy.
Ogólnie to chodzi mi o osoby które już trzymają tyle czasu. Jeśli chodzi o aktualizacje co do refów to od razu dam znać jak łaskawie mi support odpowie. Bo juz im to trochę zajmuje.

[Obrazek: sAvMgQn.gif]
Na szczęście się udało Wink

Polecam współpracę z użytkownikiem Urias, zgodnie z ustaleniami i bez problemów.
PoproszÄ™ instrukcje do Swissborg
Super stawki Refbackowe! Verse-30 zł,Swissborg- 60%!, Vivid 60% i wiele więcej
Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  VIVID 15 Euro za samÄ… rejestracjÄ™ + dobra oferta cashback speed055 29 9,438 24-11-2025 09:20
Ostatni post: Hybrid1990
  VIVID - 20 euro refbacku, tylko 3 pierwsze osoby do koÅ„ca Listopada! iamoscar 3 2,861 15-12-2023 13:14
  Swissborg 1-100 € + 50% refbacku domeklala 14 4,791 09-10-2022 08:20
Ostatni post: Majka
  Aplikacja Verse - 20 zÅ‚ + 5 zÅ‚ refbacku Pablo1878 6 3,191 09-10-2022 08:20
Ostatni post: Majka
  Vivid - nawet 15€! M$ney 5 2,810 05-07-2022 08:16

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: