Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Codzienne Darmowe turnieje na Video Sloty - grasz Za Darmo możesz wygrać $ » Social Turnaments - Zero ryzyka własnego $

Autor Wiadomość
RE: Codzienne Darmowe turnieje na Video Sloty - grasz Za Darmo możesz wygrać $
Sprawdź:
Wiadomo ze troche dla picu, za co niby to cos zarabia na wygrane ;p Nawet reklam nie ma...
219 miejsce
Nie było zle jak na 1 raz ?
(25-03-2020 19:40)Krakersik napisał(a):  Wiadomo ze troche dla picu, za co niby to cos zarabia na wygrane ;p Nawet reklam nie ma...

ta firma dostarcza gry do kasyn online te 20.000 euro które wyrzucaja za friko na miesieczne
pule darmowych turniejów to dla nich drobne $ wrzucone w koszty marketingowe reklamy ich gier - Oni nie maja zarabiac na tych turniejach - co miesiac przez ich turki przewinie sie pare tysiecy osob - czesc z nich grajac w kasynach za swoja kase wybierze ich automaty do gry - Krótko mówiąć ta firma zarabia dziennie sporo wiecej niż ich miesieczny wkład w darmowa pule na te turki - Turnieje nie maja na siebie zarabiac - mają promować ich automaty .
Mi właśnie się udało wygrać golden ticket ze skrzynki

Noizzyy, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2019.
(26-03-2020 00:09)MAZIK napisał(a):  
(25-03-2020 19:40)Krakersik napisał(a):  Wiadomo ze troche dla picu, za co niby to cos zarabia na wygrane ;p Nawet reklam nie ma...

ta firma dostarcza gry do kasyn online te 20.000 euro które wyrzucaja za friko na miesieczne
pule darmowych turniejów to dla nich drobne $ wrzucone w koszty marketingowe reklamy ich gier - Oni nie maja zarabiac na tych turniejach - co miesiac przez ich turki przewinie sie pare tysiecy osob - czesc z nich grajac w kasynach za swoja kase wybierze ich automaty do gry - Krótko mówiąć ta firma zarabia dziennie sporo wiecej niż ich miesieczny wkład w darmowa pule na te turki - Turnieje nie maja na siebie zarabiac - mają promować ich automaty .

Nie wiem jak inni, ale mnie bardziej odpychają te gry niż przyciągają. W takim sensie, że nic się nie wygrywa (taki bonus kosztujący $100 a wygrałem $4 i jest tego dużo więcej).
Ale fakt, nawet jeśli chociaż parę osób uda im się przyciągnąć do prawdziwej gry to dla nich plus.
(26-03-2020 00:53)Noizzyy napisał(a):  Mi właśnie się udało wygrać golden ticket ze skrzynki

Golden ticket dosyc czesto wypada, u mnie tez ze skrzynki polecial
Rozegrałem właśnie jedną grę, w Egipskie sloty i wpadło mi nieco ponad 21000 punktów i coś około 350-370 miejsce.

Tam na pewno się wygrywa pieniądze? Bo widziałem, że w tej grze (Egipskiej) osoby z Top 3 wygrały golden ticket...

Ogólnie to nie wiem czy to się w ogóle opłaca bo rozegranie jednej gry trochę trwa, a jeśli szansa na wygranie faktycznie taka mała to nie wiem czy jest sens się w to bawić.
(26-03-2020 09:48)Captain napisał(a):  Rozegrałem właśnie jedną grę, w Egipskie sloty i wpadło mi nieco ponad 21000 punktów i coś około 350-370 miejsce.

Tam na pewno się wygrywa pieniądze? Bo widziałem, że w tej grze (Egipskiej) osoby z Top 3 wygrały golden ticket...

Ogólnie to nie wiem czy to się w ogóle opłaca bo rozegranie jednej gry trochę trwa, a jeśli szansa na wygranie faktycznie taka mała to nie wiem czy jest sens się w to bawić.

Zależy od turnieju koło top 3 widać jaka nagroda, ostatnio grałem w turniej gdzie za 1 miejsce było 100$, co do czasu to mylisz się.. Możesz robić fast spiny i cały turniej idzie rozegrać w 5m
Właśnie wygrałem złoty ticket w turnieju Big Grin 40 miejsce

Szalony, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
Cholera. 11 miejsce zająłem haha
A od 7 już jest 15 euro

Masakra, pech
Glosy: Szalony (+1)
Wątek zamknięty