Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(21-02-2020 11:30)Stachu napisał(a): Okej, zaktualizowali apke na iOS i już skopiowałem adres portfela i wypłaciłem. Mam już na portfelu 230 MAPC. Co teraz?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Teraz czekasz aż będzie można je zamienić na MAP. Prawdopodobnie będzie to dzisiaj.
W aplikacji pojawiła nam się zakładka Milione w której będziemy mogli od dziś do końca airdropu zamienić nasze MAPC na MAP. Niestety nie jak tak super jak planowano i wymiana jest 11:1. Więc niestety drop nie jest wart 16$, a jedynie 1,5$.
(21-02-2020 12:56)mucios napisał(a): W aplikacji pojawiła nam się zakładka Milione w której będziemy mogli od dziś do końca airdropu zamienić nasze MAPC na MAP. Niestety nie jak tak super jak planowano i wymiana jest 11:1. Więc niestety drop nie jest wart 16$, a jedynie 1,5$.
Tyle szumu o nic... Tak to jest z tymi obiecankami nowych projektów!
(21-02-2020 12:56)mucios napisał(a): W aplikacji pojawiła nam się zakładka Milione w której będziemy mogli od dziś do końca airdropu zamienić nasze MAPC na MAP. Niestety nie jak tak super jak planowano i wymiana jest 11:1. Więc niestety drop nie jest wart 16$, a jedynie 1,5$.
Tyle szumu o nic... Tak to jest z tymi obiecankami nowych projektów!
Jeszcze wszystko się może zmienić, obecnie jest 6,5:1. Do 3 marca daleko.