Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ankiety Google Android

Autor Wiadomość
RE: Ankiety Google Android
Sprawdź:
Saldo zapisuje się na konto na które się zarejestrowales w aplikacji
(04-03-2020 22:40)krychap napisał(a):  Saldo zapisuje się na konto na które się zarejestrowales w aplikacji

Oo faktycznie nie widzialem tego bo byłem zalogowany na dwóch różnych kontach.
Ja od Stycznia wyciągnąłem z tego 18 zł

Załączone pliki Obrazki

Mało ankiet . Ale zawsze coś się uzbiera . Szkoda tylko że można PLN wykorzystać w sklepie Play
(15-03-2020 15:05)krychap napisał(a):  Mało ankiet . Ale zawsze coś się uzbiera . Szkoda tylko że można PLN wykorzystać w sklepie Play
No szkoda
$3 w kilka miesięcy w polsce, wydaje mi się ze albo dobry VPN albo nie oplaca się
Ankiety Google Android
U mnie była półroczna przerwa w dostawaniu ankiet i dopiero tydzień temu coś dostałem. Na pewno nie opłacalne, ale w sumie w wolnym czasie raz na jakiś czas można robić.[Obrazek: 5b1fdc9d800ff95340bcd02a70cc635e.jpg]

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

DzikuseQ, dumny członek http://zarabiam.com od May 2019.
Dobra, udało mi sie uzbierac 30 pln z tych ankiet (zdaje sie od kwietnia) i teraz tak, probowałem doładować konto u dowolnego operatora sieci komórkowej i nie przechodzi mi płatność z salda google. Miał ktoś taki problem?
(20-10-2020 19:04)Tim napisał(a):  Dobra, udało mi sie uzbierac 30 pln z tych ankiet (zdaje sie od kwietnia) i teraz tak, probowałem doładować konto u dowolnego operatora sieci komórkowej i nie przechodzi mi płatność z salda google. Miał ktoś taki problem?

Jak to próbowałeś zrobić?
Przez aplikacje mojego operatora jest możliwość doładowania konta przez google pay. W ten sposób wybrałem, napisałem do supportu i zobaczymy co dalej Smile. Np play ofertuje płatność przez google pay swojego czasu dawał 50% więcej za doładowanie za pośrednictwem google pay.
Odpowiedz