Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!.
(29-12-2019 22:13)Urias napisał(a): To kiedy jakiś występ w jakimś talent show albo coś żeby rozwinąć skrzydła ? Trzeba kuć żelazo póki gorące
Niestety, bądź stety, nie zobaczyłbyś jego występu w telewizji, ponieważ nie puszczają casting'ów z tego co mi wiadomo ( nie wiem czy nagrywają w ogóle ).
Odpowiedzi też nie oczekuj zbyt szybko, ponieważ "artysta" ( autor tematu ) ma 80% punkcików ( jak dobrze pamiętam ), ewentualnie może napiszę on do Ciebie prywatną wiadomość
RE: mafiasamobujców.pl - Strona Muzyczna ku Pamięci Naszego Polskiego Tu MaGiKA!.
Odpaliłem może z 15 sekund losowych 2 nagrań i stwierdzam, że to wygląda jak parodia Hewry w stylu Lecha Roch Pawlaka.
Myślę że znajdziesz sobie grono fanów wśród nastolatków, tylko musisz bezustannie promować swoją twórczość spamem na socialmediach.