Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(31-08-2019 16:31)mintek14 napisał(a): Dostałem 5 euro za wpłate, czy tak samo dostaliście ? Kolejna 10 euro dodają ręcznie do jakiego czasu ?
W poscie glownym jest link do regulaminu w ktorym jest napisane ze jesli nie dostanie sie srodkow bonusowych automatycznie to zeby skontaktowac sie z supportem. Najszybciej wam dodadza pieniadze jak wyslecie im wasze maile przy uzyciu ktorych sie rejestrowaliscie
(02-09-2019 09:39)paula2017 napisał(a): Dalej działa?
Działa, ale już tylko 10 euro dla nowych. Stara promocja była do 31 sierpnia.
I potwierdzam, otrzymałem 15 euro, wystarczyło napisać do supportu i gotowe
Jak to jest z tymi refami ? Bo w FAQ istnieje informacja, że można zaprosić maksymalnie 10 osób a mi już naliczyło 17 osób. Jednak od dwóch dni cisza, może już naprawili to i teraz maksymalnie 10 osób ? Ktoś potwierdzi ?
(06-09-2019 10:44)Boniekk napisał(a): Jak to jest z tymi refami ? Bo w FAQ istnieje informacja, że można zaprosić maksymalnie 10 osób a mi już naliczyło 17 osób. Jednak od dwóch dni cisza, może już naprawili to i teraz maksymalnie 10 osób ? Ktoś potwierdzi ?
Pisałem do supportu i odpisali, że powyżej 10 osób nie otrzymuje już się bonusu ale z tego co widzę jak napiszesz na support maila refa to zaliczają ręcznie.