Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie wiem ile mi zajmie budowa zamku w jednej gierce, ale mam nadzieję, że warto za 2,7k punktów. No w sumie spoko, ten minimalny próg rzeczywiście idzie w miarę szybko uzbierać.
(08-10-2018 16:41)Guxinimod napisał(a): Nie wiem ile mi zajmie budowa zamku w jednej gierce, ale mam nadzieję, że warto za 2,7k punktów. No w sumie spoko, ten minimalny próg rzeczywiście idzie w miarę szybko uzbierać.
10 poziom cytadeli? Jeśli to ta gra co myślę, to atakuj swoim bohaterem potwory na mapie, dają dużo surowców
(08-10-2018 17:46)furmanfurman napisał(a): Wbiłem z refa, nick: furmanfurman. Ile czasu zbierałeś minimum do wypłaty?
Poradnik już wysłany. Mam znajomego, który używając VPN spokojnie zdobywa 10$ w tydzień. Gry ogarnął sobie w ten sposób, aby jak najszybciej otrzymać nagrodę. Sam mam dużo nauki, ale poświęcając godzinkę dziennie i używając mózgu zdobyłem 10$ na PP w niecałe dwa tygodnie
(08-10-2018 16:41)Guxinimod napisał(a): Nie wiem ile mi zajmie budowa zamku w jednej gierce, ale mam nadzieję, że warto za 2,7k punktów. No w sumie spoko, ten minimalny próg rzeczywiście idzie w miarę szybko uzbierać.
10 poziom cytadeli? Jeśli to ta gra co myślę, to atakuj swoim bohaterem potwory na mapie, dają dużo surowców