Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Banners app - Zarabiaj na odblokowywaniu swojego smartfona. » Banners app to wyjątkowa platforma do zarabiania dzięki oglądaniu reklam.

Autor Wiadomość
RE: Banners app - Zarabiaj na odblokowywaniu swojego smartfona.
Sprawdź:
Dokładnie. Nie słyszałem nigdy ,żeby ktoś ubił telefon blokując go i odblokowując. Ale tak jak mówię większego sensu to nie ma.
Ubić może by ubił nawet tym sposobem ale musiałby to tak szybko robić że prędzej oczopląsu by dostał lub łapka by mu spuchła...

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Miało być co tydzień podliczenie.... 8 października uzupełnią mi stan konta właśnie na apce się pokazało....
No tak jak napisałem :-) Jak sie ktoś uprze mocno to wszystko da się zrobić co normalnie się nie da. Nawet gdyby tak robił co kilka sekund przez 30 minut w co wątpie bo by mu się znudziło po kilku minutach Jerk2 to i tak nic raczej się nie stanie.
Ok, dzięki Panowie za rozwianie moich wątpliwości Smile

(09-09-2018 18:38)pawlex napisał(a):  Co dalej nie zmienia sytuacji ,że telefon jest do tego zrobiony ,żeby go blokować i odblokowywać. W sumie to jest tylko podświetlenie ekranu lub jego wyłączenie. Nic się nie stanie od tego. Ale jeżeli chcesz to robić np przez kilka godzin ,żeby więcej $ nabić to nie ma sensu. Ponieważ max 5$ można na tydzień a czy te 5 $ nabijesz odblokowując go np 200x to jak odblokujesz go 5000x to nie nabijesz więcej niz 5$. Nie ma sensu więc robić to tylko po to Big Grin

Czyli nie muszę odblokowywać codziennie po 200x żeby mieć te $5?
Ile razy musisz go odblokowywać ,żeby uzbierać te 5$ w ciągu tygodnia to nie mam pojęcia. Tylko mówie ,że jeżeli by wystarczyło np łącznie 200 na te 5$ to jak go odblokujesz 400 to nie dostaniesz 10$. Więc robienie tego jak najwięcej nie ma sensu.
Podejrzewam żeby dostać te 5$ to te 200 dziennie trzeba zaliczać
Może i masz rację. Nigdzie nie widziałem ,żeby była informacja ile dokładnie.
Banners app - Zarabiaj na odblokowywaniu swojego smartfona.
To wszystko jest jeszcze nie wiadomym. Jest to nowy projekt, trochę cierpliwości do następnego weekendu i będziemy znać najważniejsze informacje

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

giemza241, dumny członek http://zarabiam.com od May 2015.
Nie mogę się doczekać he
Wątek zamknięty