Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Allegro / sklep internetowy / handel

Autor Wiadomość
RE: Allegro / sklep internetowy / handel
Sprawdź:
Konkretne kwoty gratulacje Smile Pozostaje tylko uczyć się od Ciebie Big Grin
RE: Allegro / sklep internetowy / handel
Trochę czasu minęło - a ja dalej w temacie Smile

Przedstawię tylko screen z faktur obsługi Allegro powiedzmy z roku. Znajdę niebawem chwilkę to rozpiszę wszystko za październik - będziemy mieli małe porównanie w stosunku do sierpnia 2018 Wink W branży siedzę dalej - jeśli chodzi o ecommerce. Jednak wyszedłem nijako z motoryzacji - nie handluję już częściami. Zostałem przy kosmetykach autodetailingowych ale rozszerzyłem gamę produktów o narzędzia. Mam wyłączność jednej z marek na swój region.
W czerwcu otworzyłem punkt stacjonarny, bo za dużo było telefonów, że mieszka niedaleko i by przyjechał odebrał Smile Niebawem będę chciał jakoś podzielić się kodami rabatowymi z forumowiczami - stay tuned!

[Obrazek: Allegro.png]

Tak - Allegro jest strasznym zdziercą - jak coś chcecie kupować - dzwońcie do sprzedawcy. Zazwyczaj daje się dogadać i ominąć prowizje Smile
Odpowiedz