Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nieaktualne.

Autor Wiadomość
RE: ♐♐♐ WZMOCNIJ SWOJE SEO ->Profile na polskich forach PA>30 ♐♐♐
Sprawdź:
UP.
Aktualne.
napisz jestem zainteresowany . jakie to profile mzoesz podac?
Nieaktualne.
Aktualne.
RE: ♐♐♐ WZMOCNIJ SWOJE SEO POZYCJONOWANIE ->Profile na polskich forach PA>30 ♐♐♐
Oferta aktualna.
RE: ♐♐♐ WZMOCNIJ SWOJE SEO POZYCJONOWANIE ->Profile na polskich forach PA>30 ♐♐♐
A możesz trochę rozjaśnić na czym to polega bo jestem nowy w tym temacie. Polega to na dodawaniu linku do wybranej strony, tak aby pod każdym postem wyświetlał się link przez co pozycjonowała się nasza strona tak? A jak długo te linki będą gościly na tych forach? Bo jak rozumiem, jak usuniemy link to google już go nie widzi i wszystko stracone?

matiii333, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2018.
Nieaktualne.
Czy jest możliwość wykupienia samej listy serwisów? Potrzebne są mi do czegoś innego pozdrawiam
I jest to naturalne pozycjonowanie? google nie złapie, że to jest sztuczne i nie da jakiejś blokady?

Dużo dałoby takie działanie np na 300 kontach w pozycjonowaniu strony? Czy to znacząco za mało aby był efekt?

matiii333, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2018.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: