Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
To w takim razie nie wiem co jest. Być może jakiś problem z moim kontem lub z portalem Allegro. Mam nadzieję, że Allegro nie zablokuje mi konta, bo kiedyś słyszałem, że za takie nieopłacone przedmioty podobno blokują.
tjt1
jeszcze raz...
wchodzisz w zakładki:
Moje Konto >>> Moje Zakupy
i pod każdą pozycją masz odnośniki "Wystaw ocenę" i "Zmień na opłacone"
Kliknij na zmień na opłacone a później wejdz w wystaw ocenę. Będziesz miał tam dwie łapki w górę i w dół - kliknij w górę i dodaj komentarz który ci wysłałem.
Właśnie ja nie mam opcji: Zmień na opłacone. A szkoda, bo teraz mi ciągle miga, że płatność rozpoczęta i że prawdopodobnie coś poszło nie tak. Mimo to jakoś wystawić ocenę mogłem bez problemu.
Musiałeś nie wybrać przelewu tradycyjnego, bo skoro rozpoczęta płatność, to tak jak byś wpłacał przez PayU ale finalnie płatności nie wykonał. Trzeba anulować i ponownie wybrać sposób płatności.
Mimo to wybrałem tradycyjny przelew przez PayU i dało radę dodać ocenę, chętnie bym się dowiedział czemu tak jest i skoro tak to dlaczego mogłem dodać ocenę, a inni nie?
kniew dodałem komentarz na Allegro przed chwilą, oczywiście łapka w górę i max gwiazdek. Teraz coś zaskoczyło, wcześniej pisało coś w rodzaju, że muszę najpierw dokonać płatności, a teraz pojawiła się możliwość dodania, jednak zamówienie w dalszym ciągu nie opłacone i nie mam widocznej opcji zmień na opłacone pomimo wybrania przelewu tradycyjnego, podobny problem jak kolega powyżej. Mimo wszystko produkt kupiony i komentarz wystawiony. Na PW wysłałem Ci nr swojego rachunku bankowego.
Osoby, które się zgłosiły i dokonały zakupu proszę o wystawienie komentarza. Mam 6 "sprzedaży" a tylko dwie wystawione oceny. Jeśli ktoś ma zablokowaną możliwość wystawienia komentarza to również proszę o info.