Na początek uświadomię Cię, że żeby zarobic w internecie też trzeba się napracowac, a na początku będziesz robił za pół-darmo. Oczywiście są od tego wyjątki, ale równie dobrze możesz wygrać na loterii.
Jak ktoś ma dobry sposób na zarobek to najczęściej go nie sprzedaje, bo po co ma robić sobie konkurencję.
Poradniki mówiące o konkretnym sposobie na zarobek powstają w kilku przypadkach:
- rozpowszechnienie sposobu nie wpływa na zarobki innych osób(BARDZO RZADKO)
- osoba pisząca poradnik ma inne źródło dochodów i po prostu na tyle dobre serce, by podzielić się z innymi
- sposób jest po części wypalony, a po rozpowszechnieniu poradnika najczęściej wypala się jeszcze bardziej
- w celach zarobkowych, ale skoro autor sprzedaje poradnik za 50-100-200 zł to ile tak naprawdę zarobisz na tej metodzie? Tutaj są wyjątki i wiele płatnych poradników jest naprawdę dobrej jakości.
A teraz wytłumaczę Ci mój post, bo jak widać nie zrozumiałeś.
ETAP PIERWSZY na jest na Twoje życzenie pewnym, bezpiecznym i sprawdzonym sposobem DLA KAŻDEGO
ETAP DRUGI działa i jest jedynym uniwersalnym sposobem na zarabianie... po prostu zdobywaj wiedzę i doświadczenie, jak już wytłumaczyłem wcześniej nie dostaniesz złotego sposobu na miliony.
ETAP TRZECI napisany jest w celach humorystycznych, wyśmiewa Twoją ideę niszy za sms oraz ogólnie branży sprzedawania sposobów na milion.
Mam nadzieję, że coś do Ciebie teraz dotarło, bo patrząc na Twoje myślenie pewnie jesteś typem osoby, która kupi milion sposobów i nigdy nie zacznie działać, bo będzie szukała tego IDEALNEGO.
Co do programu oferującego inwestycję to jest cały dział na forum, ale takie programy obarczone są dużym ryzykiem i w pewnym czasie wszystkie znikają, więc tracisz nagle wszystko, co masz w tym momencie zainwestowane. Nie jest to zarabianie, a pomnażanie kapitału, można to porównać z graniem na giełdzie, trochę na innych zasadach. Wiadomo, że często musimy zainwestować, by zarobić, ale różnica jest taka, że mamy wpływ na to, jak te pieniądze są wydawane i realny wpływ na to, ile się z nich zwróci.
Jeszcze raz powtórzę, że gdyby ktoś miał "automat" do zarabiania to nie podzieliłby się nim, a go używał. Twoja wizja zarabiania w internecie jest bardzo ograniczona, przeczytaj temat, który Ci Malin podesłał to może Ci się trochę rozjaśni.