Sprawdź:
V2!
Skrypt ma API działające przez http - niezbyt ładne, ale kto by się tam przejmował! Nie jestem przecież grafikiem.
po wejściu na super-tajną stronę dostajemy taki komunikat:
Kod:
1 accounts in queue, 1 accounts currently used
Tak więc ten... można napisać jakiś notyfikator jakby coś zupełnie padło. @email, @sms etc.
Pewnie wydałbym więcej na tego sms'a niż bym zarobił... ale kiedyśtam może się przydać - pomysł zostaje.
Poza tym - mogę w każdym momencie wejsć na stronkę i sprawdzić czy wsio działa.
Dodatkowo, skrypt ma listę kont na które ma się logować. W momencie wystąpienia jakiegokolwiek błędu wychodzi z przeglądarki, bierze kolejne konto i rusza od nowa. Możliwość obsługi dowolnej ilości kont na raz (tylko po co?)
Przykładowy output (podczas testowania) wygląda tak:
Kod:
RELOADING LIST
[xxx] Started thread
* Running on http://127.0.0.1:5000/ (Press CTRL+C to quit)
RELOADING LIST
[xxx] Hopefully logged in...
[xxx] Spin!
[xxx - WARNING] Spin control not found...
[xxx] Spin!
[xxx] 5 Tries went wrong in a row - exit
[xxx] Started thread
RELOADING LIST
[xxx - WARNING] Initial Spin control not found...
Could not log in...
[xxx] Started thread
RELOADING LIST
[xxx] Spin!
[xxx] Spin!
[xxx] Spin!
[xxx] Spin!
Tak więc jak na razie pełen sukces... Pewnie na dniach dojdę do wniosku że czegośtam mi jeszcze brakuje... ale to póżniej
Myśl na przyszłość:
Dodałoby się drugą stronę do zdalnego restartowania skryptu i dodawania większej ilości kont... Te niestety trzeba tworzyć ręcznie.
6obcy bot
Bany dostaję (po jednej rozmowie!), palę proxy. Nie wiem czemu, coś musiałem zrobić źle.
/dev/random
> Zachęcam do skomentowania, to naprawdę motywuje. Opinie, Uwagi, obelgi, skomlenia, błagania mile widziane

2
> Spróbuję dodać kilka kont na próbę i zobaczyć czy wytrzyma kilkanaście godzin bez dotknięcia.
> Deploy?