Dobra, szykuje się konstruktywna odpowiedź ;P
1. Pochwal się jaki masz mikrofon

2. Według mnie przy takim sprzęcie niepotrzebnie wydane ponad 300 zł, zamiast w software można było dać to w gry i dzięki temu więcej możliwości byłoby, niż jest teraz. (Darmowe dobre oprogramowanie do nagrywania, które na start by Ci wystarczyło to ShadowPlay od Nvidii, a także pakiet HitFilm który jest bardzo porównywany do Adobe jako alternatywa

)
3. Słychać że nagrywasz jednym programem dźwięk z gry i mikrofonu. Czy ja wiem czy to dobre? Może i wygodne, jednakże nagrywając oddzielnie dźwięk z mic'a uzyskujemy możliwość pełnej obróbki, tj.: odszumianie (gra potrafi je zagłuszyć, ale ja słyszę

), jakiś możliwy kompresor, oczywisty przy let's play AutoDuck, który w post-produkcji jest lepszy niż na żywo.
4. Taki sprzęt i tylko 720p/30FPS? Teraz let's play przynajmniej 1080p, albo chociaż 720p/60FPS, bo są one zwykle oglądane na komputerze, a teraz mało który obsługuje filmy tylko 720p, a więcej osób ogląda w 1080p. Na Twoim sprzęcie jest to możliwe, bo sam grasz w 1080p, tylko później w montażu zbijasz rozdzielczość pewnie ze względu na wielkość filmu

Taki dobry let's play pół godzinny powinien ważyć ~3 GB
Jak chcesz więcej pomocy/treści CC/SEO na YT (bo tagi u ciebie, może i są ale za dobre nie są, np. "gemplay" to pisz.