Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Już chyba wiem jak strona zarabia na tym. Dobry pomysł na stronę bo nie ma ich jeszcze dużo, projekt nie jest nowy, ale stary też jeszcze nie. Zobaczcie sami: https://raiblockscommunity.net/
To waluta typu bitcoin, kopie się ją rozwiązując captchę
(03-05-2017 09:20)Fox90 napisał(a): 40 minut zajęło mi uzbieranie minimum do wypłaty - za długo!
Z 10 000 satoshi które zarobiłem dostałem 8 000 na bithub - za mało!
Za chwilę zmienią z 25 satoshi na 20 satoshi za jedną capche. Niektóra jest tak jakby 2 etapowa, w niektórych obrazki znikają i trzeba poczekać aż się pojawią, w niektórych trzeba zaznaczyć nawet po 6-9 kwadracików Bitcoin będzie rósł, ale jak szybko ciężko powiedzieć, przy obecnej cenie nie opłaca się za cholerę w to bawić
Pisało, że te 25 będzie tylko przez tydzień. Tyle że BTC cały czas rośnie i to mocno więc aktualnie w przeliczeniu te 20 to jest więcej niż było wtedy kiedy było 25. Jak BTC będzie rosło to opłata za capche będzie spadać i na odwrót.
Pisało, że te 25 będzie tylko przez tydzień. Tyle że BTC cały czas rośnie i to mocno więc aktualnie w przeliczeniu te 20 to jest więcej niż było wtedy kiedy było 25. Jak BTC będzie rosło to opłata za capche będzie spadać i na odwrót.
No rozumiem że leci ostatnio jak szalone do góry ale czuję że będą jeszcze obniżać i raczej nie raz
(09-05-2017 21:19)Andzej napisał(a): No rozumiem że leci ostatnio jak szalone do góry ale czuję że będą jeszcze obniżać i raczej nie raz
Zapewne będą zmiany, z jednej strony będzie to "testowanie" ludzi do jakiej stawki są gotowi klikać, z drugiej strony zapewne oni mają to w przeliczeniu na dolary więc w zależności od ceny BTC będą następować korekty.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.