Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
weari
Dobry poradnik, rozumiem że można tak zrobić z każdym programem? I po instalacji reklam Cinstaller, program normalnie się zainstaluje i będzie działał? Końcowy plik to .exe czy .iso? Czy można też inne formaty?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2017 12:54 przez aero2.)
Końcowy plik to obraz .iso - najlepiej do tego nadadzą się gry lecz tutaj potrzeba miejsca oraz odpowiedni serwer, żeby można było wypakować zawartość iso i znów je zmontować po dodaniu naszej instalacji.
Edit:
Ogólnie szukam chętnych osób na zakup serwera z Windowsem z prawami Admina - chętni pisać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2017 13:00 przez Rosa93.)
(10-04-2017 12:53)aero2 napisał(a): @[weari]
Dobry poradnik, rozumiem że można tak zrobić z każdym programem? I po instalacji reklam Cinstaller, program normalnie się zainstaluje i będzie działał? Końcowy plik to .exe czy .iso? Czy można też inne formaty?
tak, owszem. Można też to robić z np "grupą plików" (np pliki txt). Wtedy należy je spakować do archiwum ZIP, programem np NSIS utworzyć EXE (czyli instalka wypakowuje pliki) i następnie w IExpress połaczyć instalkę CInstaller z tą, którą wcześniej utworzyłeś
(10-04-2017 12:56)Rosa93 napisał(a): Końcowy plik to obraz .iso - najlepiej do tego nadadzą się gry lecz tutaj potrzeba miejsca oraz odpowiedni serwer, żeby można było wypakować zawartość iso i znów je zmontować po dodaniu naszej instalacji.
Edit:
Ogólnie szukam chętnych osób na zakup serwera z Windowsem z prawami Admina - chętni pisać
gry to jedno..ale zaufaj mi, że programy też konwetują znakomicie
(10-04-2017 13:16)aero2 napisał(a): @[weari]
Jaki największy lead $ w Cinstaller miałeś z USA a jaki z PL?
ogólnie największy (czyli w domyśle USA) to dostałem 1,54$. Z Polski niestety nie jestem w stanie określić czy był i ile ewentualnie był warty. Nie wiem czy jest opcja śledzenia leadów biorąc pod uwagę państwa.
(10-04-2017 18:27)FeCra napisał(a): Jak wygląda instalka po zrobieniu IExpress ?
Najpierw włącza się instalacja programu z reklamami a potem właściwa instalka?
Dokładnie tak. Plusem jest też to, że nawet jeśli instalację się przerwie i nie wyłączy się procesów zbyt szybko...lead i tak zostanie zaliczony.
Najpierw instaalka reklam, następnie zaś instalka programu.