Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-03-2017 19:59)Majkel47 napisał(a): Teraz pytanie. Padl forex coffie palm oil i czy ludzie zaczna wyplacac czy pakowac jeszcze wiecej do takich hyipow jak razzleton i skyllex.
Witam wszystkich jestem nowy na forum i nowy w temacie ;p ale bardzo mnie interesuje taka inwestycja wnioski mam na razie takie, że na skyllex już raczej za późno, więc w jaki program sądzicie najlepiej uderzyć ?
Pozdrawiam
Robie przelewy za pomoca bitbay. Wplacilem tam 90zl na skyllex wyslalem 20$. Na koncie zostalo tyle bitcoinow ze moge je zamienic na 2zl. Rozumiem ze policzyli dolara za 4.4zl. Teraz wyplacilem 1$ z skyllex na bitbay i wychodzi ze tego dolara moge zamienic na 3.60zl. W takim rozrachunku po inwestycji 130% skyllexa jestem do tylu...
Byłem w hyipach. Zarobiłem w pół roku ok. 5 tys $ i .. dałem sobie spokój z głupotami. Po prostu pora zacząć zarabiać konkretnie i bez ryzyka. [ i wcale nie mniej jak w hyipach , a nawet więcej ]