Witajcie,
Jutro o 00:00 start programu. Postanowiłem, że wchodzę do projektu.
Temat traktuję jako kolejny do dywersyfikacji zarobków. Co się zmieniło przez okres Pre-Launch?
Zostały dodana nowa szata graficzna, został zmieniony serwer oraz nowe banerki do promocji. Pojawiły się też nazwy pierwszych sklepów i programów partnerskich dzięki czemu ma firma zarabiać.
Powiem Wam szczerze, że nie mogłem się dogadać z Andreą natomiast Ahsan odpowiada mi na wszystkie pytania.
Generalnie wygląda to tak, że Andrea robi dużo szumu ale to Ahsan jest odpowiedzialny za kwestie techniczne.
Patrząc z perspektywy dwóch ostatnich lat poziom programów RevShare zwiększył się bardzo mocno. Gdyby WorldWideEarning startował rok temu pewnie byłby hitem.
Nie będę Wam obiecywał, że napewno tutaj zarobicie. W tego typu programach jest 100% ryzyka. Ja wchodzę za 2000$ i jak wszystko będzie się fajnie rozwijać to pewnie coś dorzucę.
Jeżeli chodzi o ostatnie informacje, które mam od Ahsana:
-Będą oddzielne portfele dla każdego procesora
-Wypłaty 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku.
-Prowizja, którą zreinwestujemy w systemie będzie zwiększała nasz limit wypłat, który wynosi 2,5x depozyt.
-Jest to pierwszy program Ahsana, ale wcześniej doradzał tylko w innych przedsiębwzięciach
-Ahsan opowiadał mi także swoją całą historię życiową, ale nie będę tutaj Wam jej streszczał

-WorldWideEarning jest już zatwierdzoną stroną do umieszczenia reklamy Google Adsense, będzie to zrobione na stronie tutorialowej, żeby było zgodne z regulaminem Google. Będzie to zewnętrzny przychód dla firmy.
-Za 2-3 tygodnie będzie dodana platforma shoppingowa
-Ma powstać też platforma Every123 na której ma być 10 000 produktów. ( 60% ma być dorzucone do puli RevenueShare)
-Ahsan zapowiada także że to nie wszystko co ma być dodane
-Zaproponowałem Ahsanowi plan kariery i obecnie czekam na odpowiedź.
Zauważyłem także, że kilku liderów z TAT wzięło się za promocję programu.