Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-02-2017 22:20)Maro napisał(a): Rozumiem że ta wstawka już padła?
Po włączeniu aktualizuje sie mass planer i nie da sie zalogować u mnie
Mam to samo, ale da się to ominąć.
Gdy pojawi się okno do aktualizacji po prostu je zamykaj, za którymś razem odpali
Jeśli ktoś znajdzie opcję aby autologin logował na konto nie co 20 minut a co pare sekund to pochwalcie się, w ustawieniach nie widziałem tej opcji ale może w kodzie źródłowym ktoś znajdzie, ja się nie znam
(19-02-2017 22:20)Maro napisał(a): Rozumiem że ta wstawka już padła?
Po włączeniu aktualizuje sie mass planer i nie da sie zalogować u mnie
Mam to samo, ale da się to ominąć.
Gdy pojawi się okno do aktualizacji po prostu je zamykaj, za którymś razem odpali
Jeśli ktoś znajdzie opcję aby autologin logował na konto nie co 20 minut a co pare sekund to pochwalcie się, w ustawieniach nie widziałem tej opcji ale może w kodzie źródłowym ktoś znajdzie, ja się nie znam
OCZYŚĆ SKRZYNKĘ PW (jak mozesz)
Twoim sposobem omijam włączanie i logowanie za co wielki +++
Ale minus mam taki ze nie włacza mi kont tylko komunikat NO internet jest...
Jakieś pomysły?
No ja właśnie sprawdzałem fb pierwszo i bo initziling co non stop a po jakims czasie jest no internet przy koncie. I pozniej znowu intiziling i tak w kółko